ENG
  • Ученість — солодкий плід гіркого коріння.

  • Доклади серця свого до навчання і вуха свої до розумних слів

  • Вчись не для того, щоб знати більше, а для того, щоб знати краще.

  • Важлива не кількість знань, а якість їх.

  • Є тільки одне благо - знання й тільки одне зло - неуцтво.

  • Єдиний шлях, що веде до знання, - це діяльність.

  • Бич людини - це уявлюване знання.

  • Знання - сила.

  • Знання - знаряддя, а не ціль.

  • Запам'ятовувати вміє той, хто вміє бути уважним.

Донбаська державна
машинобудівна академія

Останні новини

Останні новини

Прийміть найщиріщі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Детальніше...

Спортсмен ДДМА став срібним призером України з бойового самбо

Детальніше...

Першокурсник спеціальності ДДМА «Фізична культура і спорт» Володимир Лихобаба (ФКС-18-1), кандидат у майстри спорту, узяв участь у чемпіонаті України з бойового самбо, який проходив у Києві з 21 по 23 грудня. Володимир виступав у ваговій категорії 100 кг. Провівши два бої, наш спортсмен виборов «срібло», тим самим виконавши норматив на майстра спорту. У лютому цього року самбіст став чемпіоном України з бойового самбо на змаганнях у Харкові.

Творимо добро!

Детальніше...

До Дня святого Миколая, 21 грудня, волонтери ДДМА взяли участь у театральній постанові «Випадкові зустрічі», яка пройшла в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. Після вистави наші волонтери спільно з Асоціацією молоді НКМЗ провели конкурсну програму і святкову дискотеку для дітей Центру.

Студенти ДДМА показали дітям міста «Різдвяні дива»

Детальніше...

24 грудня «Різдвяна суперкоманда» Донбаської державної машинобудівної академії взяла участь у «Молодіжному фестивалі» серед вишів Краматорська, який проходив у Саду Бернацького. Наша команда показала дітям новорічну казку «Різдвяні дива». Діти пограли з казковими персонажами, водили хороводи, співали пісні. Завершився виступ драйвовим танком. Усі учасники отримали грамоти та солодкі призи.

Студентка ДДМА увійшла у п’ятірку сильніших шахісток України

Детальніше...

Першокурсниця нової спеціальності ДДМА «Фізична культура і спорт» Олена Мартинкова (ФКС-18-1), майстер спорту міжнародного класу, узяла участь у фіналі чемпіонату України з шахів серед жінок, який проходив у Києві з 10 по 20 грудня. У турнірі за коловою системою грали 10 кращих шахісток нашої країни з Донецької, Харківської, Львівської, Херсонської, Миколаївської, Тернопільської, Вінницької областей і Києва. Наймолодшій учасниці було 15 років, найстаршій – 40. Олена єдина спортсменка з Донецької області, по дві шахістки представляли Харківську область та Київ.