ENG
  • Ученість — солодкий плід гіркого коріння.

  • Доклади серця свого до навчання і вуха свої до розумних слів

  • Вчись не для того, щоб знати більше, а для того, щоб знати краще.

  • Важлива не кількість знань, а якість їх.

  • Є тільки одне благо - знання й тільки одне зло - неуцтво.

  • Єдиний шлях, що веде до знання, - це діяльність.

  • Бич людини - це уявлюване знання.

  • Знання - сила.

  • Знання - знаряддя, а не ціль.

  • Запам'ятовувати вміє той, хто вміє бути уважним.

Донбаська державна
машинобудівна академія

Останні новини

Останні новини

У ДДМА відбудеться чемпіонат Донецької області з бадмінтону

Детальніше...

Наша Академія прийматиме чемпіонат Донецької області з бадмінтону серед студентів університетів, академій та інститутів. Змагання проходитимуть із 21 по 23 січня 2019 року в спортивній залі № 1 ДДМА. Відкриття чемпіонату відбудеться 21 січня о 10.00.

Свіжа газета «Академія» вже на сайті

Детальніше...

Коляда в ДДМА

Детальніше...

Свята тривають, і сьогодні, 11 січня, до нас завітали діти з дитсадка № 47. Вони підготували дуже цікаву програму українських колядок. Від самого входу, рухаючись до ялинки, яка розташована у другому корпусі Академії, діти співали пісню:

«Ой радуйся, земле! Коляда іде!

Святий Вечір, добрий вечір!

Коляда іде, всім дари везе».

Вітаємо іменних стипендіатів ДДМА – 2019!

Детальніше...

Відмінне навчання потребує багато праці і, головне, бажання. І так приємно, коли всі зусилля винагороджуються. Окрім звичайних стипендій, старанних студентів заохочують і іменними стипендіями. За результатами зимової сесії чотирьом студентам Академії призначено стипендії Президента України, також у другому триместрі студенти ДДМА будуть отримувати стипендії Верховної Ради України і ПрАТ НКМЗ.

Наука в Академії буде фінансуватись фондом Phoenix

Детальніше...

Наприкінці грудня на запрошення ректора ДДМА Віктора Ковальова з робочим візитом у ДДМА приїжджав Чарльз Уайтхед (Charles К. Whitehead) – банкір із США, що спеціалізується на фінансових ринках та фінансових інструментах інвестування. Вони обговорили можливість інвестування в наукові розробки, які створені в Академії, а також перспективи довгострокового співробітництва. Для пана Уайтхеда була організована екскурсія по науковим лабораторіям Академії, підчас якої він ознайомився із завершеними розробками наших науковців. Чарльз Уайтхед зазначив, що у Східній Україні надзвичайно високий технічний рівень розвитку й чимало інтересних інженерних розробок є дуже цікавими для американських інвесторів. Він запросив наших науковців представити свої проекти на конкурс для участі в грантовому фінансуванні.