ENG
  • Ученість — солодкий плід гіркого коріння.

  • Доклади серця свого до навчання і вуха свої до розумних слів

  • Вчись не для того, щоб знати більше, а для того, щоб знати краще.

  • Важлива не кількість знань, а якість їх.

  • Є тільки одне благо - знання й тільки одне зло - неуцтво.

  • Єдиний шлях, що веде до знання, - це діяльність.

  • Бич людини - це уявлюване знання.

  • Знання - сила.

  • Знання - знаряддя, а не ціль.

  • Запам'ятовувати вміє той, хто вміє бути уважним.

Донбаська державна
машинобудівна академія

Останні новини

Останні новини

Команда ІТшників ДДМА стала призером хакатону DEHACK 2019 DUNAIVTSI

Детальніше...

На початку травня команда нашої Академії взяла участь у хакатоні DeHack 2019, який відбувся 3–5 травня у м. Дунаївці Хмельницької області й проходив за підтримки програми ULEAD з Європою/ULEAD with Europe. Хакатон – конкурс для ІТ-спеціалістів, на якому можна проявити себе в роботі над якимось проектом.

Вітаємо із захистом!

Детальніше...

Вітаємо асистента кафедри КМСІТ Антоненко Яну Сергіївну з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук, який відбувся 7 травня 2019 р. у Донбаській державній машинобудівній академії (м. Краматорськ). Науковий консультант – д-р техн. наук, професор Віктор Ковальов.

У ДДМА зібралися ковалі!

Детальніше...

За традицією, наприкінці квітня наш виш приймає фахівців з обробки металів тиском, адже саме в цей час в Академії проходить щорічна міжнародна науково-технічна конференція «Досягнення й проблеми розвитку технологій і машин обробки тиском». У цьому році на XXII конференцію приїхали науковці з різних регіонів України: Вінниці, Дніпра, Каменського, Києва, Сєверодонецька, Харкова та інших міст, а також представники підприємств із України та Росії. Цьогоріч конференцію приурочили до 85-річного ювілею НКМЗ та 55-річчя ЕМСС.

«Срібло» на олімпіаді зі зварювання

Детальніше...

Студенти кафедри «Обладнання і технологій зварювального виробництва» взяли участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань «Механічна інженерія» зі спеціальності «Прикладна механіка», під назвою – «Технологія та устаткування зварювання», яка відбулась 10–12 квітня на базі ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет» (м. Маріуполь). На участь в олімпіаді було заявлено 16 команд з різних регіонів України. Наші студенти показали відмінні результати і посіли призові місця.

Із днем народження, Академіє, із днем народження, Alma Mater!

Детальніше...

Цього дня вся Академія чекала весь рік – 24 квітня ДДМА відсвяткувала свій День народження. В актовому залі зібралося багато студентів, викладачів та співробітників, щоб привітати Академію з 66-ю річницею з дня заснування Краматорського індустріального інституту та 25-ю річницею в статусі Донбаської державної машинобудівної академії.