ENG
  • Ученість — солодкий плід гіркого коріння.

  • Доклади серця свого до навчання і вуха свої до розумних слів

  • Вчись не для того, щоб знати більше, а для того, щоб знати краще.

  • Важлива не кількість знань, а якість їх.

  • Є тільки одне благо - знання й тільки одне зло - неуцтво.

  • Єдиний шлях, що веде до знання, - це діяльність.

  • Бич людини - це уявлюване знання.

  • Знання - сила.

  • Знання - знаряддя, а не ціль.

  • Запам'ятовувати вміє той, хто вміє бути уважним.

Донбаська державна
машинобудівна академія

Останні новини

Останні новини

Бронзові переможці!

Детальніше...

20 жовтня в Києві пройшов Всеукраїнський майстерний турнір з грецько-римської боротьби серед дорослих, присвячений пам'яті Л. Гайріяна.

У змаганнях взяли участь троє краматорчан, двоє з них – студенти ДДМА. За результатами турніру всі троє стали медалістами. Наші хлопці – Ігор Шевченко (Маш-16-2т) і Олександр Крутінь (Мн12-1) стали бронзовими призерами змагань. Ігор – у ваговій категорії до 59 кг, Олександр – до 75 кг.

Вітаємо спортсменів і бажаємо нових перемог!

Студенти ДДМА долучились до акції «Потяг єднання»

Детальніше...

20 жовтня на центральному залізничному вокзалі Києва стартував національно-патріотичний проект «Потяг єднання України "Труханівська Січ"».

Метою акції є сприяння консолідації суспільства та налагодженню діалогу та взаєморозумінню різних регіонів держави у справі розбудови України, піднесенню патріотичного духу громадян, а також розвитку волонтерського руху, активізації міжрегіонального співробітництва, зокрема з реалізації культурних, освітніх та інформаційних проектів.

Еще одно «золото» в нашей копилке

Детальніше...

14 октября в Константиновке прошел чемпионат области по пауэрлифтингу. В соревнованиях приняли участие спортсмены из Краматорска (СК «Проминь» ДГМА, ДЮСК «КПД»), Мирнограда (бывш. Димитрова), Светлодарска, Славянска (СК «Триумф»), Дружковки, Мариуполя, Юрьевки (СК «Айрон-олимп»), Лимана, Северска, Волновахи, Доброполья и Константиновки.

ДГМА – победители «Веселки»

Детальніше...

С 14 по 17 октября в Святогорске проходил Областной форум молодежных студенческих лидеров и организаций «Студентська веселка». В форуме приняли участие две команды нашего вуза. По результатам конкурсной программы команда ДГМА «Полный тюлень» заняла первое место.

ДДМА ПРИГОЩАЛА МІСТЯН «БОРЩЕМ БЕЗ ЗРАДИ»

Детальніше...

Перевірений роками дружний колектив викладачів і студентів ДДМА та волонтерів «СЛОНа» додав святу до Дня захисників України, який проходив 14 жовтня на головній площі Краматорська, часничкового смаку і пригостив захисників українським національним «борщем без зради» та бутербродами «для укропів».