ENG
  • Ученість — солодкий плід гіркого коріння.

  • Доклади серця свого до навчання і вуха свої до розумних слів

  • Вчись не для того, щоб знати більше, а для того, щоб знати краще.

  • Важлива не кількість знань, а якість їх.

  • Є тільки одне благо - знання й тільки одне зло - неуцтво.

  • Єдиний шлях, що веде до знання, - це діяльність.

  • Бич людини - це уявлюване знання.

  • Знання - сила.

  • Знання - знаряддя, а не ціль.

  • Запам'ятовувати вміє той, хто вміє бути уважним.

Донбаська державна
машинобудівна академія

Останні новини

Останні новини

Спортсмен Академії виборов «бронзу» на всеукраїнських змаганнях із самбо

Детальніше...

Всеукраїнські змагання зі спортивного та бойового самбо пам’яті Артема Присяжнюка серед чоловіків та жінок відбулися 15–17 грудня в Києві. Змагання зібрали 135 учасників з 12 областей України.

МОН закликали долучити громадськість до реформи вищої освіти

Детальніше...

Профспілка працівників освіти і науки, Рада вищої школи та Рада молоді закликали Міністерство освіти і науки до прозорості при розгляді питань реформування вищої та фахової передвищої освіти.

Бронзова медаль у скарбничці нашої борчині

Детальніше...

Студентка спеціальності «Фізична культура і спорт» Лоліта Волошина вдало виступила на Кубоку України з вільної боротьби серед чоловіків та жінок, який відбувся 14–17 грудня в місті Біла Церква. Наша борчиня представляла Донецьку область.

Викладачі Академії удосконалили навички з використання цифрових технологій у наукових дослідженнях

Детальніше...

Викладачі Академії в листопаді–грудні брали участь у безоплатній онлайн-школі «Цифрові технології в наукових дослідженнях», на меті якої було підвищення рівня цифрової компетентності наукових, науково-педагогічних працівників, аспірантів і докторантів. Організатори онлайн-школи: Рада молодих вчених НАПН України; ДНУ «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» (УкрІНТЕІ); Офіс підтримки вченого; Інститут цифровізації освіти НАПН України; Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України; Інститут соціальної та політичної психології НАПН України; Освітній хаб «Центр неперервної освіти / Lifelong Education Centre».

У рамках національного проєкту Future Perfect запрацювали безоплатні платформи з вивчення англійської мови Empower та Promova

Детальніше...

Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформує про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect, яка створена з ініціативи Президента України.