ENG
  • Ученість — солодкий плід гіркого коріння.

  • Доклади серця свого до навчання і вуха свої до розумних слів

  • Вчись не для того, щоб знати більше, а для того, щоб знати краще.

  • Важлива не кількість знань, а якість їх.

  • Є тільки одне благо - знання й тільки одне зло - неуцтво.

  • Єдиний шлях, що веде до знання, - це діяльність.

  • Бич людини - це уявлюване знання.

  • Знання - сила.

  • Знання - знаряддя, а не ціль.

  • Запам'ятовувати вміє той, хто вміє бути уважним.

Донбаська державна
машинобудівна академія

Останні новини

Останні новини

Студенты ДГМА – участники экологических экспедиций

Детальніше...

Говорят, что студенты – это самые счастливые люди на свете. Приходится только удивляться, как, несмотря на напряженную учебу, очень плотный каждодневный график, их жизнь всегда разнообразна, полна творческих и научных экспериментов и сюрпризов. Все это относится, в первую очередь, к студентам ДГМА, у которых осень выдалась очень динамичной. Приступив к учебе, студенты успели поучаствовать в трех экологических экспедициях в западные области Украины. Ребята, помимо выбранных инженерного и экономического направлений в учебе, проявляют интерес к проблемам окружающей среды родного края и видят свое будущее инженера в развитии зеленых и энергосберегающих технологий и разработке соответствующего оборудования. Став членами «Экологического клуба ДГМА» и при поддержке Департамента экологии и Департамента образования, три команды студентов, под руководством кандидата биологических наук Виктории Зеленской, отравились в Ивано-Франковскую, Закарпатскую и Волынскую области в рамках проекта «Екологічними стежками рідної України – очима молоді».

Всеукраїнська акція профспілок «ПРОФСПІЛКИ ВИМАГАЮТЬ ГІДНОГО ЖИТТЯ ДЛЯ ЛЮДЕЙ!»

Детальніше...

8 грудня, у Києві Федерація профспілок України провела Всеукраїнську акцію на підтримку вимог профспілок щодо посилення соціального захисту працівників та інших категорій громадян в умовах зростання цін на енергоносії та тарифів на житлово-комунальні послуги.

У мітингу біля Верховної Ради України взяли участь понад 10 тисячі спілчан з усіх регіонів України, представники трудових колективів усіх галузей вітчизняної економіки.

Студент ДГМА стал серебряным призером Чемпионата Украины

Детальніше...

Наш студент, мастер спорта международного класса Константин Мусиенко (ЭП14-1), принял участие в Чемпионате Украины по пауэрлифтингу среди воспитанников ДЮСШ, который проходил 26–30 ноября в г. Коломыя.

До Дня ЗСУ в ДДМА виступили «Белые купола»

Детальніше...

До 25-ї річниці Збройних сил України, яке відзначається 6 грудня, у ДДМА пройшло свято для студентів і викладачів трьох вишів, які зараз мешкають в будівлі нашого вишу. Свято традиційно відкрив Гімн України. Ведучі коротко розповіли історію виникнення та розвиток Української армії – з давніх часів до сьогодення.

Вітаємо з успішним захистом!

Детальніше...

Вітаємо доцента кафедри АММіО Грибкова Едуарда Петровича з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук, що відбувся 1 грудня 2016 р. у ДДМА.