ENG
  • Ученість — солодкий плід гіркого коріння.

  • Доклади серця свого до навчання і вуха свої до розумних слів

  • Вчись не для того, щоб знати більше, а для того, щоб знати краще.

  • Важлива не кількість знань, а якість їх.

  • Є тільки одне благо - знання й тільки одне зло - неуцтво.

  • Єдиний шлях, що веде до знання, - це діяльність.

  • Бич людини - це уявлюване знання.

  • Знання - сила.

  • Знання - знаряддя, а не ціль.

  • Запам'ятовувати вміє той, хто вміє бути уважним.

Донбаська державна
машинобудівна академія

Останні новини

Останні новини

Кожний ранок – це диво!

Детальніше...

Фейсбук дбайливо нагадує про дні народження друзів очних та заочних. Але зараз щоранку в того, хто прокинувся, день народження один на всіх. Нехай так і буде, нехай буде обов'язково ранок знову й знову в усіх, кого ми любимо, у всій Україні.

Заградзагони – дежавю зі сталінських часів

Детальніше...

О, маю підтвердження своїм джерелам (я по роботі багато копирсаюся в рашистському лахмітті й дещо там віднаходжу), що саме кадировці виконують роль сталінських заградзагонів за спинами рашистських солдафонів. Я ще пару днів тому про це писав, а зараз підтвердив і Федір Веніславський з наших військових джерел. Кадировці мають за основне завдання навіть не українців убивати, а саме московців. Ні, вони спершу поперли вперед. Добре відхватили, втратили цілі підрозділи з командуванням і тепер переважно відійшли назад та стріляють у спини своїм, якщо ті не спішать іти на вірну смерть. Шкода, що ця нечисть дуже розсереджена – не вийде ліквідувати одним ударом. А так, процес втечі з фронту мокшів пішов би дуже швидко. Зараз основне завдання кадировських собак – не допустити відступу їхніх військ від Бучі, Ірпеня, Гостомиля й Ворззеля, а як бойова одиниця, вони абсолютно нікчемні.

В Литве подтвердили, куда должен идти российский военный корабль

Детальніше...

Сегодня мы отмечаем День независимости Литвы. Официальная часть проходила возле парламента Литвы, где в 1990 году была провозглашена независимость Литвы. Во время мероприятия прозвучал гимн Украины, а позже из парламента в Кафедральный собор был пронесен украинский флаг. Участники парада поприветствовали Украину и вспомнили, куда должен идти российский военный корабль.

Будні війни

Детальніше...

Зараз на всіх фронтах – воєнних й інформаційних – захищають нашу країну безліч жінок і чоловіків. У кожного був свій шлях, але тепер він один – боронити Україну всіма можливими способами. Ось декілька історій з життя наших захисників.

Тяжелее всего – ждать

Детальніше...